Studentský kulturní projekt

Magická síla denivek

18.07.2016 13:25

Magická síla denivek

Čtenáři mě znají především jako autorku kulturních pozvánek, která svou autorskou činností plynule navazuje na kulturní projekt Kultura v hl. m. Praha, který se stal součástí absolventské práce. Svůj projekt, de facto webové stránky dnes ale považuji za svůj azyl během vysokoškolského studiu na VŠRR. Nicméně, nebylo by správné kulturnímu projektu upírat jeho hlavní roli, pro kterou byl v roce 2014 založen, a za ni můžeme právem považovat

Průvodce metropolí 

Dnes bych Vás ale velmi ráda pozvala do Botanické zahrady hl. m. Prahy. Moje pozvánka patří magické květině, kterou mnozí z nás znají ze zahrádek svých maminek a babiček. Ovšem, její početné zástupce plné barev snad nikde jinde nenajdeme než v botanické zahradě v Troji. Denivky se řadí k čeledi liliovitých, a jak sami víme, lilie je květinou vznesenou, a hodnou zámeckých parků a zahrad.

Velmi ráda bych Vás pozvala na malou fotografickou exkurzi, která se cítí na to, aby byla vábničkou k návštěvě skutečné expozice denivek. Ovšem, s návštěvou Botanické zahrady hl. m. Prahy pospíchejte, protože denivky jsou v plném květu.

Více na adrese https://kouzlo-amaterske-fotografie.webnode.cz/cervenec-2016/

Vyhledávání